المكونات

• سمك سردين: علبة بالزيت والفلفل.

 •أرز مطبوخ: كوب ونصف. 

• بصل: حبتان متوسطتا الحجم مقطعتان شرائح.

• فلفل أخضر: حبة باردة صغيرة الحجم مقطعة شرائح.

• فلفل أحمر مجروش: رشة.

طريقة التحضير

• نقوم بوضع البصل والفلفل الأخضر في الزيت ونتركه حتى يذبل قليلاً، ثم نضيف الفلفل الأحمر وعلبة السمك بكامل محتوياتها ونقوم بتحريكها قليلاً.

• نضيف الأرز مباشرة ونقوم بتقليب المكونات على نار متوسطة لمدة دقيقتين تقريباً.

Fishday Admin