المكونات

• سمك بوري: 4 سمكات.

• بصل: حبتان.

• بطاطس: حبتان.

• فلفل: حبتان.

• ثوم: فصان.

• بهارات سمك: ملعقة صغيرة.

• روزماري.

• ليمون.

طريقة التحضير

• نقوم بتقطيع حلقات من البطاطس وتتبيلها بالكمون والملح والكزبرة ووضعها تحت السمك.

• تتبيلة السمك الأولى هي ثوم وليمون وخل وبهارات سمك.

• نقوم بتتبيل السمك مع الحشوة المكونة من البصل والطماطم والجزر والفلفل الأخضر والكمون والخل والكزبرة والليمون، وحشو السمكة بها بعد أن نقوم بتتبيل السمكة بالثوم مع عصرة ليمون وزيت وروزماري، ثم نقوم بتقليبها على الفرن لمدة نصف ساعة.

Fishday Admin